25 Aralık 2010 Cumartesi

AMD grafik kartları için Catalyst sürücüsü güncellendi !!

       AMD, Catalyst grafik sürücülerinin piyasadaki en dayanıklı ve en güvenilir grafik sürücüler olarak tescillendiğini duyurdu ve yeni sezgisel kullanıcı ara yüzünü tanıttı. Yeni kullanıcı ara yüzü artık masaüstü ve dizüstü bilgisayarları ve chipset grafik ürünlerini destekleyen tüm AMD Radeon™ yazılım paketleri için piyasada mevcut. Windows® 7 ve Windows® Vista işletim sistemlerini de destekleyen yeni AMD Catalyst™ sürücüler piyasada lider dayanıklılığa, ileri düzey performansa, üstün kullanılabilirlik ve kullanıcı dostu olma özelliklerine sahip.

       Piyasanın En Dayanıklısı:
  • Üçüncü şahıslara ait bir şirket olan Perseus Labs, AMD grafik donanımının dayanıklılığını rakiplerinkilerle karşılaştırmak için bir dayanıklılık testi gerçekleştirdi.[1] Testler, çeşitli sürücüler ve konfigürasyonlar kullanılarak, olağanüstü koşullar altında sürücü dayanıklılığını ölçtü. Yalnızca AMD donanımı ve sürücü yazılımı gözle görülür şekilde, sistemde herhangi bir çökme veya aksaklık olmadan testlerin %100’ünü geçebildi.
      Kullanıcı Dostu PC Deneyimi:
  • AMD Catalyst Control Center™’ın kullanılabilirliğini artırmak için AMD, kullanıcı ara yüzü tasarımı uzmanları Infusion ile işbirliğine gitti ve tüm AMD müşterilerine hitap edecek tamamen yeni bir kullanıcı ara yüzü (UI) geliştirdi.
  • AMD Catalyst Control Center™ şimdi daha da sezgisel; görev-tabanlı bir keşif modeli kullanıyor ve Web-tarayıcılardan bildiğimiz navigasyon çubuğu ve arama çubuğu gibi kullanıcı ara yüzü konseptlerinden de faydalanıyor. Hızlı navigasyon ve boyutu ayarlanabilir ara yüz özelliklerinin eklenmesi, ayrıca önayarların eklenmesi ve herhangi bir ayara “tek-tık”la erişimin sağlanması  daha etkin bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder