25 Aralık 2010 Cumartesi

Yeni Ürünler


Verbatim’den üst düzey USB bellek

Verbatim en iyi kaliteyi ve performansı arayanlar için özel bir cihaz piyasaya sürüyor. Store ‘n’ Go Executive USB Sürücü, kalite ve performans arayan profesyoneller için sert metalden şık kasası ve 25 MB/sn ultra hızlı veri transfer hızı ile mükemmel bir veri depolama aracı. Yeni Verbatim Executive USB Sürücü 8 GB’den 64 GB’ye kadar depolama kapasitesinde .

AOC’nin ultra ince monitörleri piyasada

AOC’nin yeni monitör serisinin profili sadece 12,9 mm. Minimalist tasarımıyla, özellikle en yeni LED teknolojisinin yanı sıra ofisleri ya da evleri için mükemmel bir tasarım arayan sofistike kullanıcıları hedefliyor. Bu altı geniş ekranlı model 47 cm/18,5” ile 58,5 cm/23” arasında boyutlara ve 16:9 görüntü oranına sahip. Tüm monitörler mükemmel görüntü kaliteleri, hızlı tepki süreleri, Bu altı geniş ekranlı model 47 cm/18,5” ile 58,5 cm/23” arasında boyutlara ve 16:9 görüntü oranına sahip. Tüm monitörler mükemmel görüntü kaliteleri, hızlı tepki süreleri, geniş görüntüleme açıları ve ekonomik enerji tüketimleri ile görenleri etkiliyor.

Mobee de tablet pazarında

Mobee, geliştirdiği yeni ürünle tablet pazarına da adım attı. Mobee Nett Tablet 7”, bir tabletten beklenebilecek tüm özelliklerioldukça uygun bir fiyata kullanıcılara sunuyor. Mobee Nett Tablet, 7 inç boyutunda ve 800×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik parlak LED ekranıyla tablet kategorisine yeni bir soluk getiriyor. 0.6 kg ağırlığında tasarlanan tablet, parlak piyano siyahı rengiyle de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder