25 Aralık 2010 Cumartesi

Türk Telekom'dan internet atağı !



      Türkiye'yi VDSL2 teknolojisiyle 50 Mbps ve 100 Mbps hızlara taşıyacak olan Türk Telekom, ADSL2+ teknolojisiyle de 16 Mbps'ye kadar hızda genişbant erişim sağlayacak. 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacak yeni internet paketleri tüm internet servis sağlayıcıları aracılığı ile kullanıcıları yeni bir boyuta taşıyor.

    Türk Telekom'un yeni internet paketleri Kartepe'de düzenlenen bir toplantıyla basın mensuplarına duyuruldu. Toplantıya Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ile Türk Telekom Operasyon Başkanı Memet Atalay katıldı.

     Müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış ile geliştirdikleri paketlerin sunduğu avantajlara dikkat çeken Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şöyle konuştu:
"Ürün ve hizmetlerimizi güçlü altyapımızla sürekli geliştirerek ülkemizde internetin dönüşümüne öncülük ediyoruz. En son olarak kullanıcıları VDSL2'de 100 Mbps, ADSL'de 16 Mbps hızla tanıştırıyoruz. Hızımızı artırırken internet kullanıcılarına, müşteri odaklı bir yaklaşımla bu yeni internet paketlerini daha yüksek hızlarda ve kotalarda sunuyoruz. Bu kapsamda adil kullanım noktasına ulaştıklarında kullanıcıların internet hızları 512 kbps yerine 1 Megabit olacak. Kullanıcılar önümüzdeki dönemde yeni kota ve hız seçenekleri eklediğimiz avantajlı internet paketlerimiz arasından kendilerine uygun olanı seçerek yararlanabilecekler."

Yüksek hızda yeni limitsiz paketlerVDSL2 100 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
VDSL2 50 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
VDSL2 32 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)
ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)

Mevcut limitsiz paketler için yeni adil kullanım noktaları ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları)
ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 100 GB Adil kullanım noktaları)

Yeni limitli paketler ve kotalar
ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar 5 GB
VDSL2 32 Mbps'ye kadar 10 GB
VDSL2 50 Mbps'ye kadar 15 GB
VDSL2 100 Mbps'ye kadar 20 GB

Türk Telekom, internet paketlerini güncellerken adil kullanım konusunda da değişikliğe gidiyor. Daha önce adil kullanım hakkı dolduğunda kullanıcıların bağlantı hızı 512 Kbps'ye düşürülüyordu. Yeni düzenlemeyle bu hız 1 megabit olarak değiştirilecek. Yani hakkınızı doldurduğunuzda artık 1 megabit ile yetinmek zorunda kalacaksınız. Ay başında hızınız tekrar normale dönecek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder